Creatief met diamond painting dieren

Knutselen, puzzelen en tekenen, we doen het allemaal. Diamond painting is inmiddels een echte rage aan het worden. Het is tekenen en knutselen tegelijk, met een heel mooi resultaat. Wat is bijvoorbeeld je lievelingsdier? Ook hier kun je een prachtig diamond painting van maken. De diamond painting dieren zijn mooi voor aan de muur voor jezelf of voor je kinderen. Hoe groter de painting, hoe stoerder.

Diamond painting dieren – eigen ontwerp of uit selectie?

Op een stuk canvas lijm je volgens een van tevoren vastgesteld patroon allerlei bont gekleurde kristallen vast. Uiteraard zijn het geen echte diamanten of edelstenen, maar wel mooi glanzende synthetische kristallen in alle kleuren van de regenboog. Het lijkt op puzzelen, of het leggen van een kleurrijk mozaïek. Wat kun je allemaal ontwerpen met diamond painting dieren? Denk bijvoorbeeld aan wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, of aan je eigen huisdeur op z’n favoriete plekje. Je hebt de mogelijkheid een van onze designs te gebruiken, maar het is natuurlijk veel mooier als je je eigen foto’s kunt omzetten in een diamond painting.

Diamond painting dieren van je eigen huisdier

Als je denkt aan een diamond painting van dieren, heb je misschien exotische dieren in je hoofd, maar je kunt ook aan de slag met je eigen huisdier. Als je trouwe viervoeter onlangs is overleden, wat is er dan mooier om met diamond painting een prachtig aandenken te maken, uitgaand van de mooiste foto die je van hem hebt. Dit gaat  heel eenvoudig. Zorg voor een mooie digitale foto van je favoriete huisdier. Je kunt hem via onze site uploaden; wij zorgen ervoor dat hij op canvas geprint wordt. Je foto mag maximaal 2 GB groot zijn. Wil je een groot formaat canvas, dan is het verstandig om een foto in hoge resolutie op te sturen. Zo blijft je foto en dus je painting scherp, ook als je een uitvergroting wilt hebben.

Hoe bestel je een diamond painting dieren?

Bestel je diamond painting dieren uit onze catalogus of stuur ons digitaal je mooiste dierenfoto op. Geef aan op welk formaat je hem wilt hebben en bepaal dan de vorm van je kristalsteentjes. Je krijgt dan standaard ronde steentjes of vierkante steentjes. Ronde steentjes zijn het makkelijkst te leggen, maar met vierkanten steentjes krijg je het mooiste mozaïekeffect.

-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
-40%