Creatief knutselen met diamond painting honden

Ben jij ook zo dol op honden? Dan is het natuurlijk super leuk als je van jouw trouwe viervoeter een echt kunstwerk kunt maken. Met diamond painting honden kun je elk hondenras vereeuwigen. Het is knutselen met zogenaamde diamanten of kristallen in verschillende vormen en kleuren. Als het klaar is, heb je een afbeelding met kleine, synthetische kristallen bevestig op canvas. Hierdoor kan iedereen een artistiek hondenkunstwerk maken. Met diamond paining honden maak je dan ook een uniek schilderij van jouw favoriete hond.

Waar komt diamond painting vandaan?

Diamond painting is niet nieuw, het wordt al jaren gedaan. Deze kunstvorm komt oorspronkelijk uit Azië, waar dit al jaren als nieuwe kunstvorm wordt erkend. Het is een persoonlijke manier om een kunstwerk te maken, maar het vereist wel veel precisie. Iedere painting kan uniek worden genoemd.

Waarom is diamond painting honden zo populair?

Er zijn meerdere redenen te noemen waarom diamond painting honden zo populair is. Ieder eindresultaat van diamond painting honden is uniek. Je kunt kiezen uit veel verschillende standaard afbeelding zoals een stoere dobberman, een kittige teckel of de trouwe labrador maar je kunt ook je eigen foto inzetten. Diamond painting vereist veel precisie en tijd en vormt na een intensieve inspanning een oogverblindend mooi kunstwerk.

Van klein tot groot

Daarnaast is diamond painting ook een verslavende hobby en geschikt voor jong en oud. Het is een combinatie van puzzelen, schilderen, kruissteken, borduren en patroon steken met ‘diamanten’. Eenmaal af is het resultaat verbazingwekkend. Dan wil je daarna ook direct weer beginnen met een nieuw stuk. Hoe kleiner het oppervlak van het schilderij, hoe eenvoudiger (minder steentjes) het project is. Het is een hobby voor jezelf of mét gezelschap. Het enige wat je extra nodig hebt zijn pincetten. Wil je het helemaal uniek maken, dan kun je ook een eigen foto gebruiken voor diamond painting. Hoe groter het oppervlakte van het doek, hoe meer details en spannender het project. Al met al zijn er dus genoeg redenen waarom diamond painting honden zo leuk is.

meer weten? bezoek deze site hethondenmandwinkel.nl

-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
-40%
11.9539.95