Diamond painting paarden als kunstwerk

Paarden zijn een van de meest trouwe en sociale dieren die er zijn. Dit edele dier is prachtig om te zien en dus heel geschikt om vast te leggen op een kunstwerk. Met een diamond painting schilderij plaats je geslepen steentjes of diamantjes op canvas. Wanneer je kiest voor diamont painting bestaat het canvas uit hokjes met nummers, zodat je weet welke kleur steen je waar moet plaatsen. Ben je een echt paardenmeisje of paardenliefhebber? Maak dan je eigen diamond painting paarden kunstwerk. Het is niet alleen super leuk om te doen, maar ook nog eens super leuk om het daarna op te hangen.

Wat is diamond painting?

Met diamond painting maak je een uniek kunstwerk. Het is een combinatie tussen puzzelen, schilderen en diamondjes leggen. Het is geschikt voor jong en oud. Met diamond painting kom je volledig tot rust en kun je ontspannen en de meest spannende meesterwerken maken. Bij diamond painting paarden plaats je honderden glinsterende steentjes, een voor een, op een canvas met kleurcodering om een levendig, glinsterend kunstwerk te creëren. Wanneer jouw kunstwerk is afgerond kun je de painting inlijsten en een leuk plekje in huis geven. Heb jij een diamond painting paarden gemaakt en ken jij iemand die helemaal gek is van paarden? Het is origineel en leuk cadeau om te geven aan familie en vrienden. Kies uit onze verschillende collecties en ervaar het zelf.

Diamond painting van je favoriete paard
Houd je van een rennend of springend paard of heb je liever een close-up van een klein veulen? Met diamond painting kun je je fantasie de vrije loop laten of iets uit onze collectie kiezen. Paarden zijn bij uitstek geschikt om voor eeuwig vast te leggen.
Hoe lang het duur voordat je schilderij af is, is afhankelijk van hoe snel je werkt en hoe snel jij de diamantjes kunt leggen. Maar een ding is zeker, met diamond painting paarden heb jij een uniek kunstwerk aan de muur.

-40%
-30%
12.95199.95
-40%
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95