Prachtig kunstwerk met diamond painting van bloemen

De grootste sfeermakers in huis zijn bloemen. Niets geeft immers zoveel kleur, frisheid en gezelligheid. Elke bloem is op z’n eigen manier een verrijking van onze natuur en ons leven. Deze beleving kun je nu ook op een creatieve manier vastleggen met daimond painting bloemen. En dat zijn bloemen die gelukkig nooit verwelken.

Hoe werkt diamond painting bloemen?

Met diamond painting kun jij een uniek kunstwerk maken met kleine diamanten. Voor het kunstwerk worden kleine platte diamantjes gebruikt in verschillende kleuren. Iedereen kan het. Je begint met een leeg canvas met een voorbeeld van hoe het kunstwerk eruit komt te zien. Met lijm bevestig je de synthetische diamanten op de juiste plek. Het lijkt een beetje op het maken van een puzzel, maar in plaats van puzzelstukjes wordt er gebruikgemaakt van steentjes in de meest uiteenlopende kleuren. De kleuren van de steentjes is natuurlijk afhankelijk van de gekozen afbeelding voor je diamond painting bloemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig veldboeket of een simpele orchidee. Maar naast onze standaard afbeeldingen kun je ook zelf iets maken en aanleveren en je eigen creativiteit de loop laten gaan.

Waar moet je opletten?

Wil jij je diamond painting bloemen in je eigen huis ophangen? Dan is het slim om een compositie te kiezen dat past bij je interieur. Op die manier heb je niet alleen veel plezier in het maken ervan maar kun je ook nog lang genieten van je kunstwerk aan de muur. Wanneer je voor de eerste keer met diamond painting gaat beginnen, is het slim om voor een wat kleiner model te kiezen, dan kun je de slag te pakken krijgen om diamantjes op het canvas te bevestigen. Wil jij het ook uitproberen? Schaf dan diamond painting bloemen aan en laat de bloemkunstenaar in jezelf los.

-40%
-40%
11.9539.95