Knutselen met diamond painting disney

Wil jij graag een nieuwe hobby uitproberen en knutselen met Diamond painting? Laat je dan nu betoveren door onze diamond painting Disney collectie. In deze collectie vind je alle Disney-figuren van Belle en het beest, Sneeuwwitje, Assepoester, de kleine zeemeermin en nog veel meer. Diamond painting is een leuke hobby waarmee je de kunstenaar in jezelf kunt loslaten. Met diamond painting Disney kun je knutselen met je favoriete Disney-karakters.

Hoe werkt diamond painting Disney?

Een diamond painting maken is niet moeilijk. Je krijgt een witte canvas met daarop een voorgedrukte afbeelding. Dit kan een afbeelding zijn van een figuur uit een Disney verhaal, denk aan Belle en het Beest, Ariël de zeemeermin of Sneeuwwitje. Het kan ook een scene zijn uit een Disney film. Je kunt zelf kiezen welke bestaande afbeelding je wilt voor diamond painting Disney of kiezen voor een eigen foto. Op het canvas staan letters, cijfers en symbolen die aangeven op welke plek jij een bepaalde kleur van de steentjes moet plakken. Door de gekleurde diamanten op de goede plek op het canvas te plakken, ontstaat er een prachtig kunstwerk. De steentjes hebben allerlei verschillende kleuren en zijn gemaakt van plastic. Doordat de steentjes met hun vorm en glinstering erg op diamanten lijken, noemen we deze ook wel ‘diamantjes’ of ‘diamonds’.

Waarom zou je starten met Diamond Painting Disney?

Met diamond painting Disney creëer je een eigen, uniek schilderij. Je kunt precies de kleuren aanhouden zoals aangegeven of je eigen draai eraan geven. Zodra het schilderij af is, hang je ‘m op aan de muur of geef je ‘m weg. Uiteraard is diamond painting ook een leuke hobby om samen met je kinderen te doen. Ze leren spelenderwijs nummers en de steentjes op de juiste plek te leggen. Wil jij starten met diamond painting Disney? Kies dan voor de eerste keer een kleine afbeelding . Hoe kleiner de steentjes, hoe langer het duurt voor je resultaat ziet. Heb je het eenmaal onder de knie, dan kun je kiezen voor een grotere afbeelding met meer steentjes.

-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95