Diamond painting kerst, echt feestelijk

Houd jij ook zo van kerstmis? Lekker binnen genieten van de kerstmuziek, met een kopje chocomelk en (extra veel) slagroom. Wil je alvast de kerstsfeer in huis brengen, maak dan een kunstwerk van diamond painting kerst. Dit is een uniek schilderij helemaal in de sfeer van kerstmis. Je kunt denken aan diamond paiting kerstmis met een winterwonderlandschap, een versierde kerstboom, kerstelfjes of de ‘good old’ kerstman.

Hoe werkt diamond painting kerst?

Hoe werkt diamond painting? Zeer eenvoudig en iedereen kan het snel leren. Met diamond painting plaats je gekleurde steentjes of diamantjes op voorbedrukt canvas. De diamond painting kerstmis bestaat uit hokjes met nummers. Daardoor weet je altijd waar je welke kleur steen moet plakken. Om te beginnen is het handig om overzicht te krijgen in de gekleurde steentjes, sorteer deze bijvoorbeeld in een opbergdoosje/sorteerdoosje. Het canvas is voorzien van het patroon met een lijmlaag/kleeflaag met daaroverheen een beschermfolie. Zorg voor een vlakke ondergrond en bekijk aan welke kant van het patroon je wilt beginnen. Haal een klein stukje van de beschermfolie los en klap deze om. Bekijk welke kleuren (codes) je nodig hebt en leg deze apart. Begin met één kleur, leg deze in het meegeleverde bakje zodat je overzichtelijk kunt werken. Plaats met behulp van het pincet de gekleurde kristallen steentjes een voor een op de juiste plaats die op het canvas staat aangegeven. Wanneer je wilt wisselen van kleur, kun je vanuit het bakje de steentjes makkelijk in een zakje of opbergdoosje terug leggen. Druk de steentjes af en toe goed aan zodat deze mooi strak en netjes tegen elkaar aanliggen.

Diamond painting kerstmis aanschaffen?

Met onze diamond painting kerstmis kun je een fantastisch knusse sfeer in elke ruimte creëren. Denk hierbij aan thema’s als bijvoorbeeld; kerstman, sneeuwpop, kerstboom, & merry christmas. Ook kun je bij de diamond painting kerst voor onderwerpen zoals grappige crazy cats kerst of een dikke kerstman. Wil jij ook een diamond painting kerstmis maken? Bestel dan snel jouw pakket en maak een kunstwerk in kerstsferen.

-40%
11.9539.95
-40%
11.9539.95
-40%
-40%
11.9539.95